Ми у Facebook
08.02.2021, 16:30

Мер Рівного Третяк розповів про боротьбу з негодою

Третяк закликав рівнян допомогти розчищати сніг
Міський голова Рівного Олександр Третяк у черговому своєму відеозверненні розповів про боротьбу з негодою. Очільник міста зазначив, що снігоочисна техніка на дорогах обласного центру працювала всю ніч беззупинно. Загалом виїхала 21 одиниця техніки.

За словами Олександра Третяка, попри сильний снігопад, комунальники справилися зі своєю роботою. Однак ситуація залишатиметься складною. Міський голова звернувся до рівнян з проханням допомогти розчищати прибудинкові території від снігу, а водіям порадив утриматися від поїздок.

- Доволі серйозний снігопад, покрив снігу збільшувався. Техніка проїжджала, забирала сніг, але через кілька хвилин цей покрив знову утворювався. Ситуація, звісно, бажає кращого, але зважаючи на погодні умови, ми спрацювали непогано. Надіюсь на розуміння громади і підтримку соціально відповідального бізнесу. Якщо поруч вас є територія, що знаходиться поруч ваших приміщень, де ви можете організувати розчистку снігу, це буде допомога громаді міста, - зазначив Олександр Третяк.

Очільник міста попередив, що 11 та 12 лютого у Рівному очікується складніша ситуація через прихід нового циклону.





На правах реклами