Ми у Facebook
10.02.2021, 10:40

Кращі ідеї подарунків для коханого на День святого Валентина: ТОП-5 корисних порад

Ще не встигли вщухнути новорічні свята, як невдовзі черга нової романтичної дати - День святого Валентина. Це - найбільш довгоочікуване свято всіх закоханих пар. Щоб показати свої почуття і висловити турботу про коханого, дівчині потрібно вибрати корисний і романтичний подарунок.

Отже, що подарувати коханому чоловікові на День святого Валентина, 14 лютого, читайте в нашій статті.
Сніданок в ліжко

Щоб ранок 14 лютого був вдалим, підніміть коханому настрій за допомогою смачного і красивого сніданку. Для цього вам знадобиться спеціальний столик або піднос, який потрібно вистелити тканиною. На піднос можна покласти листівку або валентинку. Прокиньтеся раніше коханого і приготуйте йому поживний гарячий сніданок. Це повинно бути святкове і красиво оформлене блюдо. Не забудьте також додати чашку кави або інший його улюблений напій.

Хенд-мейд васними руками

Зробіть подарунок своїми руками, вклавши в нього частинку душі, нехай коханому буде тепло і радісно. Найпростіше, що спадає на думку – це валентинка з вашими віршами. Але не варто обмежуватися лише листівкою: зв'яжіть шапку або шарфик, зшийте чохол для чашки або приотуйте печиво-валентинку.

Як приготувати печиво-валентинку читайте тут:Солодка валентинка: Рецепт приготування печива своїми руками



Сертифікат

Такий подарунок буде доречним як для "досвідчених" пар, так і для тих, що зустрічаються зовсім недавно. Купіть йому абонемент в спортзал, сертифікат на навчання англійської або мови програмування, або заняття на тематичних курсах. А щоб зробити подарунок більш романтичним, придбайте також другий сертифікат для себе!

Приємний аромат

Виберіть своєму хлопцю парфум, який налаштує на романтичний лад і розбудить еротичні фантазії. Це не повинен бути звичайний і рядовий аромат. Нехай він буде зухвалим і агресивним. Адже запахи в любовній сфері відіграють далеко не останню роль.



Романтична вечеря для двох

Якщо ви хочете провести вечір разом - організуйте святкову вечерю. Приготуйте кілька легких і вишуканих страв, купіть алкоголь і підготуйте сервіровку столу. Не забудьте поставити на стіл свічки, і звичайно не розповідайте про подарунок заздалегідь - нехай це буде сюрпризом!







На правах реклами