Ми у Facebook
12.02.2021, 17:00

За знущання з дітей рівненську стоматологиню можуть кримінально покарати

Проти рівненського стоматолога, яка знущалася над дітьми, відкрили кримінальне провадження
Батьки потерпілих дітей, над якими знущалася рівненський стоматолог із клініки “Only Kids” Інна Кравчук, звернулися до поліції із заявами про вчинення злочину.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 140 ч. 2 ККУ за фактом невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього.

Нагадаємо, сьогодні у мережі з’явилися відео із камер спостереження клініки “Голівуд”, у якій раніше працювала Інна Кравчук, на яких видно, як лікарка знущається над дітьми та навіть б’є їх. Відомо, із заявами щодо можливих неправомірних дій лікарки до правоохоронців звернулися жительки Костополя та Рівного.

28-річна рівнянка повідомила, що після візиту до стоматолога в одній із приватних клінік Рівного у восьмирічної доньки вона виявила гнійну рану губи. Також до поліції звернулася 36-річна жителька Костополя, яка повідомила, що під час лікування зубів у приватній стоматологічній клініці лікарка нанесла тілесні ушкодження її 5-річній дитині.

За фактом умисного легкого тілесного ушкодження дізнавачі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень призначені судово-медичні експертизи. Слідчі дії тривають.

Окрім того, виявлена під час моніторингу мережі Інтернет інформація, буде зареєстрована та розглядатиметься у ході розпочатих досудових розслідувань.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ