Ми у Facebook
13.02.2021, 17:30

У Рівному шмат льоду впав з будинку і потрощив припарковане авто

У Рівному брила льоду впала з даху п`ятиповерхівки та потрощила машину
Цієї ночі у Рівному брила льоду впала з даху п'ятиповерхівки та пошкодила легковик. Про це повідомив рівнянин Павло Повар у viber-спільноті “Рідне Рівне”. Чоловік зазначив, що припаркував своє авто під будинком на проспекті Миру, 23. Через певний час він почув гуркіт під вікном. Коли він вийшов з дому, то побачив, що на дах авто впала глиба льоду.

Внаслідок падіння снігу було пошкоджено дах та заднє скло автівки. Зранку рівнянин викликав поліцію, працівники якої дуже оперативно відреагували, й було складено протокол з місця події.

“До будь-кого з ТОВ УК «Сонячне», яке обслуговує будинок, додзвонитися не змогли, але зафіксували факт бездіяльності ТОВ УК «Сонячне». Згодом, з’явились два представники Управляючої компанії «Сонячне», з однією дерев’яною лопатою! Поки вони думали, що робити з тією лопатою, з даху полетіла ще одна снігова глиба, зачепивши жительку сусіднього під’їзду, яка йшла з двома дітьми до дому. Цікаво, як би реагували представники та керівництво УК «Сонячне», якщо відбувся би нещасний випадок з летальним результатом”, – додає Павло Повар.








На правах реклами