Ми у Facebook
20.02.2021, 12:03

По українських позиціях ворог гатить з мінометів

Другий день поспіль, збройні формування Російської Федерації ведуть прицільний обстріл українських позицій з мінометів 120-го калібру, грубо порушуючи раніше досягнуті домовленості.
Лише за останню добу окупанти випустили в напрямку наших позицій близько 80 мін зазначеного калібру. Під мінометний обстріл потрапили не лише позиції, а й будинки місцевих мешканців. Так, сьогодні близько 5 години ранку, внаслідок обстрілу населеного пункту Новгородське було пошкоджено три житлових будинки, лінію електромереж та газопровід. Постраждалих серед цивільного населення, на щастя, немає.

фото з прес-центру ООС.
фото з прес-центру ООС.


А вже за кілька годин противник здійснив обстріл наших позицій з артилерійських систем 122-го калібру неподалік Південного.

фото з прес-центру ООС.
фото з прес-центру ООС.


Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Офіційно повідомляємо, що підрозділи зі складу операції Об’єднаних сил ніяких наступальних дій не здійснюють, а відкривають вогонь у відповідь лише при безпосередній загрозі життю та здоров’ю наших військовослужбовців і неухильно дотримуються домовленостей, досягнутих в рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року.

фото з прес-центру ООС.
фото з прес-центру ООС.


Таким чином, російсько-пропагандистські канали вчергове умисно поширюють неправдиву інформацію, аби дискредитувати українських воїнів та уникнути відповідальності за скоєні злочини", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, на сході України продовжують гатити по наших позиціях. На сході України часто лунають постріли





На правах реклами