Ми у Facebook
21.02.2021, 14:30

Олександр Третяк об’єднає в Рівному управління транспорту та ЖКГ

Третяк об’єднує управління транспорту та ЖКГ в один департамент
Міський голова Рівного Олександр Третяк виступив з ініціативою злиття Управління транспорту і зв’язку та Управління житлово-комунального господарства у Департамент інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради. Відповідний проект рішення від імені міського голови опублікований на сайті Рівнеради і ще має бути затверджений на найближчій сесії міської ради.

“Враховуючи поточний стан справ в житлово-комунальній та транспортній сферах, що не справляються з викликами сьогодення, та маючи рішучий намір покращити обслуговування та комфорт мешканців нашої об’єднаної територіальної громади, я вирішив запропонувати створити департамент інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету Рівненської міської ради”, – зазначив у коментарі Олександр Третяк. У штаті нового департаменту мають намір працювати 43 особи.

Також відомо, що заступника начальника Управління житлово-комунального господарства Володимира Лапюка уповноважили підписати та подати документи до органу державної реєстрації для проведення державної реєстрації Департаменту інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради з правом підпису та отримання необхідних документів.





На правах реклами