Ми у Facebook
24.03.2021, 10:00

Хрусткі домашні вафлі: як приготувати смачні ласощі для всієї родини

Досконалий ніжний і водночас яскравий смак ласощів дозволить отримати незабутнє гастрономічне задоволення. Вони чудово смакують зі згущеним молоком, медом, улюбленим джемом або варенням.
Рецепт їх приготування вимагає наявності спеціальної форми – вафельниці.
Спробуйте самі і переконайтеся, інформує unian.ua.

Інгредієнти:

Борошно - 100 г
Цукор - 80 г
Вершкове масло - 70 г
Яйця - 1 шт.
Ванілін - за смаком


Приготування:

- Розтопити масло в сотейнику з товстим дном на маленькому вогні на плиті.
- Всипати цукор, перемішати вінчиком до його повного розчинення.
- Додати в масло яйце. Перед тим слід перевірити, щоб масло не було гарячим, бо яйце може зваритися. Перемішати яйце з маслом до однорідності.
- Всипати борошно та ванілін. Перемішати вінчиком до стану гладкого однорідного тіста.
- Розігріти вафельницю. За потреби змастити її маслом. Викласти столову ложку тіста. Випікати вафлі кілька хвилин до золотистого кольору.

Додамо, такі вафлі можна скрутити трубочкою. Але робити це треба відразу після випікання, поки вона м'яка та гаряча, бо потім вафля стає хрусткою.











На правах реклами