Ми у Facebook
29.03.2021, 12:30

Викрадення автомобіля: жительці Дубенського району загрожує кримінальна відповідальність

За угон легковика знайомого жительці Дубенського району загрожує кримінальна відповідальність.
Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

Близько шостої години ранку 28 березня на спецлінію 102 зателефонував 29-річний житель села Крупець та повідомив, що зник його легковик, припаркований кілька хвилин тому біля магазину на вулиці Невського у Радивилові.

Також заявник припустив, що до незаконного заволодіння автомобілем «Volkswagen Golf» може бути причетна його знайома, яка залишалася в салоні. У результаті проведених заходів поліцейські оперативно розшукали транспортний засіб із механічними пошкодженнями на іншій вулиці. 21-річна кермувальниця стояла біля авто.



За результатами огляду на стан сп’яніння і вона, і заявник, були нетверезі: у жінки зафіксовано 1,45 проміле, а у власника легковика — 0,52 проміле алкоголю. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відділення поліції №2 (м. Радивилів) Дубенського районного відділу розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

Утім, коли «Volkswagen» знайшли, чоловік повідомив, що претензій уже не має. За скоєне зловмисниці може загрожувати позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.





На правах реклами