Ми у Facebook
31.03.2021, 16:10

Велике будівництво доріг продовжується: підготовчі роботи на Рівненщині

Із потеплінням на Рівненщині стартувало Велике будівництво доріг.
Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Дорожню техніку вже зараз можна побачити як на перехідних об’єктах минулого року, так і на нових. Серед них: М-19 Доманове-Ковель - Чернівці -Тереблече, Н-25 Городище- Рівне- Старокостянтинів. На автошляхах триває вирубка порослі, очищення узбіч, фрезерування.



◼ Як повідомили в Службі автомобільних доріг у Рівненській області, розпочалися підготовчі роботи і на об‘єкті другої черги Північного обходу міста Рівне – реконструкції 4 км існуючої автомобільної дороги Т-18-32 Ходоси-Кустин-Забороль, що має сполучити ділянку нового будівництва із так званою «азотівською» дорогою.

◼ Також виконуються ремонтні роботи на автомобільних дорогах регіонального та територіального значення, повідомила заступник начальника департаменту будівництва ОДА Зоряна Попова.

◼ Стартувало капітальне будівництво дороги О 181501 Рівне-Хотин на ділянці км 3+560 км 5+960 у Рівненському районі.

◼ Також виконується ремонт дороги С 180306 Мнишин-Горбаків на ділянці км 1+700 км 2+700 Гощанського району.

«У пріоритеті – шляхи до опорних шкіл, медичних і соціальних закладів, центральних транспортних артерій. Враховували і побажання громадськості та пропозиції колишніх райдержадміністрацій. Роботи відбудуться у всіх районах. Загалом плануємо реконструювати 37,5 км лише місцевих доріг та 112 метрів покриття на мостах», - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

За словами Віталія Коваля, цього року в області продовжать будівництво доріг за принципом маршрутизації.





На правах реклами