Ми у Facebook
06.04.2021, 14:00

У Рівному один з найнижчих показників смертності від COVID-19

Згідно з аналізом стану захворюваності на коронавірус по містах України, Рівне має один із найнижчих показників смертності – 1,25% від виявлених випадків.
Про це інформує Рівненська міська рада.

Рівне займає друге місце за позитивною динамікою з 21 обласного центру після міста Суми, де відсоток смертності – 1,19. Рівненська Центральна міська лікарня працює в режимі максимального навантаження.

"На жаль, попри героїчний труд медиків, не всіх вдається врятувати. Але в розрізі обласних центрів України в Рівного один з найнижчих показників смертності від коронавірусної інфекції. При тому, що Рівненська міська лікарня на Карнаухова має одну з найефективніших в Україні систем киснезабезпечення, там практично не лишилось вільних кисневих точок. І навіть в такий час лікарня приймає ургентних (невідкладних) пацієнтів без covid-19 з Рівненського та Здолбунівського районів", - говорить заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук.

Рівненська міська рада закликає усіх рівнян дотримуватися простих правил безпеки та допомогти медикам у боротьбі з пандемією.





На правах реклами