Ми у Facebook
07.04.2021, 09:40

Небайдужих рівнян просять здати кров для чоловіка, якому відрізало ноги

На Рівненщині сталася трагедія: 46-річний Павло Бусель, житель села Здовбиця прибув до потяга, адже у ньому в зону ООС відправлявся син. Чоловік йому хотів передати передачу. Закинувши пакунок, він не втримався і впав під останній вагон. Потяг відрізав чоловікові ноги.
Тепер чоловіку потрібні постійні переливання крові.

"Ситуація з потребою в О(І)Rh+ напружена. Але люди відгукуються на людську біду і приходять в центр служби крові - діляться своєю частинкою крові - рятують чиєсь життя!
Дочка пацієнта, якому потрібні компоненти крові О(І)Rh+, сьогодні сама здавала кров. Вона була вдячна всім, хто відгукнувся на допомогу. Та зворушлива тим, що зовсім незнайомі їй люди, прийшли здати кров для її батька.",
- повідомляє Рекрутер Донорстворівне на сторінці у Facebook.


«Ми вже з ніг збились, шукаючи донорів. Якщо саме ти чи хтось з твоїх знайомих маєш 1+ знайдіть трохи часу і можливості допомоги», – написала на власній Фейсбук-сторінці Мар’яна Рева.


Усіх небайдужих чекають в Рівненському обласному центрі служби крові за адресою: вул. Степана Бандери, 31, місто Рівне. З 8.15 - 12.30. При собі мати свою посвідку.

Також за всіма деталями ви можете звернутися до координатора донорського напрямку Благодійний Фонд «Скарбниця Надії» – Ольги Шатілової за телефоном або вайбером 0965527158.





На правах реклами