Ми у Facebook
07.04.2021, 13:35

Річний тариф на газ для населення буде доступний з травня: що зміниться для рівнян?

Українці з 1 травня будуть застраховані від стрибків ціни на газ.
Річний контракт на постачання природного газу з фіксованою на весь рік ціною дозволить застрахувати побутових споживачів від стрибків цін на "блакитне паливо"

Про це заявив Артем Компан, голова правління Асоціації постачальників енергоресурсів, до якої входить і ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ».

Зокрема, він нагадав, що за ініціативою Кабінету Міністрів всі побутові споживачі з 1 травня 2021 року будуть переведені на річний контракт на газ.

«Переведення споживачів на базовий річний тариф буде здійснено автоматично. Це позбавить від необхідності витрачати час на укладання нових договорів з постачальниками та збору необхідних для цього документів», — запевнив голова Асоціації.

На даний момент постачальники газу вже активно готуються до введення річних контрактів для своїх клієнтів.


Ціна газу за річним контрактом стане відома 25 квітня - за 5 днів до початку періоду поставки. Усі постачальники опублікують ціну газу за річним контрактом на своїх веб-сайтах. Умови оплати в рамках річного контракту для побутових споживачів залишаться колишніми - платити за газ необхідно буде до 25 числа наступного місяця, повідомляє ТОВ "Рівнегаз ЗБУТ".





На правах реклами