Ми у Facebook
11.04.2021, 14:01

Поліція впіймала злодія з Рівненщини, який поцупив гроші та прикраси та здав до ломбарду у столиці

На Рівненщині молодик поцупив з чужого будинку гроші та золоті прикраси на понад 313 тисяч гривень.

Про це повідомляє suspilne.media.

Золото він здав у ломбард у Києві, на виручені гроші купив авто та орендував квартиру у Рівному. Чоловік потрапив у поле зору правоохоронців через п'ять днів під час порушення правил дорожнього руху. Вони встановили, що керував він Volkswagen Golf нетверезим.

Відомо, що подія сталася ще 16-го лютого у будинку 47-річної жительки міста Сарни невідомий вибив шибку та проник до помешкання. Звідти він виніс 52 ювелірні прикраси з золота та срібла, 250 доларів США, 50 євро, три пляшки елітного алкоголю та талони на пальне, – повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька.


"Оперативники встановили, що до крадіжки міг бути причетним знайомий родини, 21-річний сарненчанин. З майном він поїхав до Києва, де здав ювелірні вироби у ломбард. Після цього, на виручені гроші він орендував помешкання у Рівному та купив автомобіль", – розповіла речниця.

Сарненчанину повідомили про підозру в рамках кримінального провадження та вирішують питання про обрання запобіжного заходу. Загальна сума завданих збитків – понад 313 тисяч гривень.

Санкція інкримінованого підозрюваному злочину – строк у тюрмі від від п’яти до восьми років.








На правах реклами