Ми у Facebook
14.04.2021, 22:55

У Рівному визначили балансоутримувача «Таємничих підземель»

13 квітня відбулося зібрання виконавчого комітету Рівненської міської ради. Під час наради розглядали чимало питань, серед яких було і питання визначення балансоутримувача інтерактивного комплексу «Таємничі підземелля».
Про це інформує Рівненська міська рада.

Відомо, що Комунальне підприємство «Міське об’єднання парків культури та відпочинку» Рівненської міської ради є балансоутримувачем об’єкту права комунальної власності – накриття з влаштуванням благоустрою над підземною частиною споруд «На Гірці» з консервацією та пристосуванням підземної частини споруд під квест-кімнати, що на вулиці Вячеслава Чорновола, 21 у місті Рівному.

Виконавчий комітет Рівнеради зобов'язав КП «Міське об’єднання парків культури та відпочинку» прийняти на баланс вартість робіт об’єкту завершеного будівництва «Будівництво накриттів з влаштуванням благоустрою над підземною частиною споруд «На Гірці» з консервацією та пристосуванням підземної частини споруд під квест-кімнати», що на вулиці В’ячеслава Чорновола, 21 у місті Рівному.

"Таємничі підземелля Рівного у парку Шевченка офіційно належать територіальній громаді. Відтепер місто має прийняти об’єкт на баланс та утримувати його у належному стані", - зазначає начальник управління культури й туризму Тарас Максименко.





На правах реклами