Ми у Facebook
16.04.2021, 13:35

Рівненська студія краси проводить розіграші, щоб допомогти хворим діткам

Студія краси Ксенії Зань – це атмосферне та затишне місце, де вас завжди раді бачити. Але дівчата дбають не тільки про зовнішню красу, а й показують прекрасний приклад своїми добрими справами.
- Наразі дуже актуальний вислів «Краса врятує світ», адже за допомогою красивих образів ми можемо не тільки розкрити всю красу дівчат, а й маємо можливість надавати хочь невелику фінансову допомогу діткам у лікуванні тяжких хвороб, – говорить засновниця студії Ксенія Зань.


Разом з командою краси та небайдужими рівнянами експерти студії перерахували кошти на лікування кількох дітей і не зупиняються на досягнутому. Так, зараз дівчата проводять лотерею на підтримку хворого Давидка.

Умови участі прості – Виставляємо на продаж номерочки

Один номерочок коштує 30 грн

Ви купуєте будь-яку кількість номерочків

Після закриття продажу всіх номерочків ми шляхом програмки «генератор випадкового числа» обираємо переможців, а їх тепер буде не один, як було в минулих розіграшах, а цілих п‘ять. Перелік призів є на фото.


Зібрані кошти дівчата передають на лікування маленькому Давидку, де він разом з його близькими бореться зі своєю хворобою і де гроші потрібні не лише в конкретний день, а й кожного дня, для підтримки його здоров‘я.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ