Ми у Facebook
17.04.2021, 09:55

Пенсіонерку з Волині судили за фіктивну декларацію для отримання субсидії

У Локачинському районі волинянка з 2018 року підроблювала декларацію про доходи для того, щоб отримувати субсидію.
Про це повідомляє Волинь Post з посиланням на вирок Володимир-Волинського міського суду.

Так, у жовтні 2018 року жінка у приміщенні Управління соціального захисту населення Локачинської райдержадміністрації умисно підробила та завірила підписом офіційний документ декларацію про доходи. Вона вказала, що у володінні членів її сім`ї відсутні транспортні засоби, з дати випуску яких минуло менше ніж 5 років, але насправді її син придбав мотоцикл, 2016 року випуску.

У цей же день волинянка подала до цієї установи неправдиву декларацію, аби отримати субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Увівши в оману працівників Управління соціального захисту населення Локачинської районної державної адміністрації, жінка отримала субсидію за період 01.10.2018 року по 30.04.2019 рік на загальну суму 15 289 гривень.

У 2019 році волинянка повторила свою маніпуляцію з декларацією про доходи. Відомо, що жінка, яка підроблювала офіційний документ, аби отримувати субсидію, уродженка села Кукли, Маневицького району, вона має середню-спеціальну освіту, вдова та пенсіонерка.

Свою провину у скоєному вона визнала повністю та попросила суворо не карати. Суд призначив їй покарання у виді обмеження волі на строк два роки умовно.

Читайте також: У центрі Рівного ножицями зарізали пенсіонера





На правах реклами