Ми у Facebook
17.04.2021, 15:30

З яким іноземним містом співпрацюватиме Рівне, та що від цього отримає?

16 квітня міський голова Рівного Олександр Третяк провів Zoom зустріч з представниками іноземних міст. Серед них польське місто Єлєня Гура.
Про це інформує Рівненська міська рада.

Як відомо, Єлєня Гура є шостою громадою у Польщі, з якою Рівненська ОТГ налагодила зв’язки. Це місто цікаве впровадженням сучасних технологій. Зокрема, мобільного додатку, у якому кожен може не лише знайти необхідну інформацію щодо подій у місті, а також отримати зворотній зв’язок. Такий інструмент дозволяє спільно вирішувати проблеми громади.

"Наша співпраця буде цінним досвідом, який ми зможемо перейняти задля розвитку Рівненської міської територіальної громади. Ми прагнемо розбудувати велосипедну інфраструктуру в нашому місті. Хорошим прикладом для нас у цьому напрямку може слугувати досвід міста Єлєні Гури. Без перебільшення, це велосипедна столиця Польщі. Переконаний, що тісна співпраця з іноземними партнерами, дасть можливість у нашому місті створити такі ж умови для активного відпочинку мешканців та гостей", - говорить міський голова Рівного Олександр Третяк.

Також рівненський голова зазначає, що розмова з Президентом міста Єлєня Гура Єжи Лужняком, Головою ради міста Войцехом Хаджи та начальником відділу культури Сильвією Реліс – це ще один крок до тісної співпраці, а наступні спільні проекти тільки зміцнять партнерство на користь нашої громади та Єлєні Гури.





На правах реклами