Ми у Facebook
21.04.2021, 12:45

Обвинувачений у розбійному нападі на обмінний пункт у торговому центрі Рівного розкаявся в суді

У Рівному обрали запобіжний захід підозрюваному у розбійному нападі на обмінний пункт у торговому центрі на вулиці Гагаріна.
У суді підозрюваний Віталій Пекарський своєї вини не визнає. За словами обвинуваченого, він приїхав до Рівного щоб купити автомобіль. Тому вирішив обміняти гроші – 100 доларів. Але дівчина, в якої він обмінював гроші – дала йому не повну суму. Грабіжник у розбійному нападі на обмінний пункт розкаявся в суді, повідомляє ITV MEDIA GROUP.


До слова, прокуратура просила суд взяти підозрюваного під варту, без права внесення застави. Сторона захисту просить про цілодобовий домашній арешт. У результаті суд задовольнив клопотання судді та взяв підозрюваного під варту.


Нагадаємо, у неділю 18 квітня чоловік напав на працівницю обмінного пункту у супермаркеті “Новус”. Грабіжник схопив жінку за горло та почав душити, при цьому погрожуючи, що вб’є її. При цьому працівниця обмінника відбила напад зловмисника. Після того, як грабіжник почав тікати, його біля виходу зупинили два покупці. У результаті боротьби одному з покупців прострелили ногу.





На правах реклами