Ми у Facebook
28.04.2021, 21:40

Астрологи розповіли, що нас чекає завтра

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 квітня.
Овен
Сьогодні як ніколи важлива чесність, а значить, будьте відверті. Брехня має свої наслідки, які потім ще довго будуть нагадувати про себе. Щирість - найкраща політика!

Телець
Зараз не варто ризикувати - удача може Вас зупинити. Втім, це не так уже й погано! Просто максимально зосередьтеся на дрібницях.

Близнюки
У Вас безумовно є мізки! Випадково висловлена ​​відмінна ідея може вразити Вашого начальника, вчителя або іншу наділену повноваженнями особу. Продовжуйте в тому ж дусі, і будете зіркою.

Рак
Ви будете розриватися між двома різними шляхами, але один з них явно складніше. Варто поставитися до нього з підозрою. Мабуть, сьогодні Ви так і не зможете прийняти рішення.

Лев
Ви відмінно проводите час з близькими, і важливо дати їм зрозуміти, що вони багато значать для Вас. Сьогодні відмінний день, щоб спланувати щось захоплююче для всіх.

Діва
Напружене протистояння може відірвати Вас від поточних справ, але Ви зможете втримати позиції, якщо проявите рішучість. На щастя вона, як відомо, - одна з Ваших сильних сторін!

Терези
Ви знову відновите баланс - а значить, пора показати себе! Хочеться швидше братися за нові звершення, але зараз друзі або рідні потребують Вашої уваги.

Скорпіон
Сьогодні на перший план вийде ризик і управління ризиком - але Ви не будете бачити проблеми аж до самого останнього моменту! Добре те, що Ви швидко розберетеся в правилах цієї гри.

Стрілець
Ви чекаєте чогось, затамувавши подих. Вас переповнює приголомшлива енергія, але поки що варто зосередити її на роботі.

Козеріг
Ви зможете досягти більшого, якщо відключите свідомий контроль і відкинете гордість. Набагато легше буде просто плисти за течією і ні про що не переживати.

Водолій
Друзі підтримають Вас у всьому - і Ви їх підтримаєте. У Ваших силах витягти позитив навіть із самої дивної ситуації, якщо тільки Ви не одні.

Риби
Використовуйте свою владу, щоб влаштувати все по-своєму. Вийде не відразу, але нічого страшного. Ви відмінно зумієте організувати інших.





На правах реклами