Ми у Facebook
29.04.2021, 21:00

Меморандум про співпрацю підписали голова Рівненської ОДА та ректор МЕГУ

У Рівненській ОДА підписали меморандум про об’єднання спільних зусиль, реалізацію спортивних, освітніх та культурних програм із Міжнародним економіко-гуманітарним університетом імені академіка Степана Дем’янчука.
Як повідомляють у Рівненській ОДА, під офіційними документами свої підписи поставили голова ОДА Віталій Коваль та ректор МЕГУ Віталій Дем’янчук.

Головна мета - об’єднати зусилля заради популяризації здорового способу життя та підвищити рівень іміджу Рівненщини у сферах освіти, науки, фізкультури та спорту.

У планах – проходження практики студентів вишу в ОДА, залучення спеціалістів обласної адміністрації до освітнього процесу університету, проведення спільних наукових досліджень та конференцій.

«Наш університет підтримує усі проєкти та ініціативи, а студенти - дуже активні та допитливі. Ми завжди будемо популяризувати, підтримувати та представляти Рівненщину. Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу і підтримку. Тільки спільними кроками можна впевнено дійти до масштабної мети», - зазначив Віталій Дем’янчук.






На правах реклами