Ми у Facebook
18.05.2021, 15:50

Темні сторони кожного знаку Зодіака

Ніхто не ідеальний, в кожного знаку Зодіака є негативні риси. Астрологи розповіли, які недоліки має кожен із нас.
Овен
Головний його недолік - запальний характер, агресивність, прагнення захопити кермо влади в свої руки. Яскраво виражені лідерські якості можуть зіграти на руку роботодавцю або батьку.

Телець
Більш впертих людей важко знайти, для них існує дві точки зору - їх власне і неправильне.

Близнюки
Найсуперечливіший, непередбачуваний знак, дуже часто змінює свою думку. В силу мінливості весь час пробує себе в нових сферах, тому в близнюків досить широкий кругозір.

Рак
Сором'язливі, ранимі, іноді не впевнені в своїх силах і здібностях. Незважаючи на це, вони дуже відповідальні.

Лев
Цей знак характеризується як самозакоханий, люблячий бути в центрі уваги, і в той же час стриманий та інтелігентний - цю рису навколишні часто сприймають як гордовитість.

Діва
Педанти, ретельно аналізують всі події, вишукують причини того, що відбувається. Цьому знаку притаманні хвилювання, тривожні стани.

Терези
Цей знак звинувачують в нерішучості, неможливості прийняття певного рішення. Терези завжди коливаються і намагаються перекласти ухвалення відповідального рішення на близьких або колег. Нерішучість - результат нестачі часу на зважування всіх «за» і «проти».

Скорпіон
Імпульсивні холерики, часто маніпулюють близькими, провокуючи їх і виводячи на негативні емоції. Але зате вони відкрито висловлюють свої почуття і ставлення до людини. Якщо вам потрібен друг, який буде різати правду- матку, це саме він. Також Скорпіонам властива зайва підозрілість, вони бачать підступ всюди.

Стрілець
Тяга до досліджень і мінливість. Стрільці швидко захоплюються і так само швидко «перегорають», не довівши справу до кінця.

Козеріг
У більшості випадків одержимі багатством і досягненням престижного статусу. Щоб досягти своїх цілей, невпинно працюють, їх сміливо можна зараховувати до трудоголіків.

Водолій
Абсолютно не вміють висловлювати свої емоції. Якщо Водолію щось здається нудним, то ні в якому разі він не буде займатися цією справою або залишатися в якомусь місці. На перший погляд може здатися, що людина цього знаку зодіаку непривітна або похмура.

Риби
Плаксиві, ранимі, сентиментальні і навіть кілька примхливі. Іноді емоції беруть гору над розумом, і під їх впливом Риби можуть прийняти поспішне, фатальне рішення. Найчастіше цей знак зодіаку не задоволений реальним світом, життям і намагається створити свій власний маленький світ, де панує спокій і затишок.

Читайте також: [url]Астрологи назвали найкращі риси кожного зі знаків Зодіаку[/url]





На правах реклами