Ми у Facebook
20.05.2021, 15:31

Сучасні можливості пластичної хірургії у Рівному

Приємно, що рівень розвитку пластичної хірургії на Рівненщині розвивається та наближується до європейських стандартів
Уперше в Рівному 29 та 30 травня, на базі реорганізованого “Опікового відділення із пластичною хірургією та відновно-реконструктивною ортопедією” Рівненської обласної клінічної лікарні, поряд із проведенням складних реконструктивних втручань внаслідок травм та захворювань кисті та стопи із відновленням ушкоджених кістково-суглобових, судинно-нервових, сухожильних структур верхньої та нижньої кінцівки; із застосуванням методів ортобіології – ін’єкції концентрату кісткового мозку, PRP плазми, мезенхімальних стовбурових клітин, гіалуронової кислоти; із закриттям дефектів тканин будь-якого ступеня складності; з ефективним лікуванням наслідків важких термічних ушкоджень, розпочинає консультативну роботу та оперативні втручання провідний пластичний хірург України КИЙЛО Сергій Олексійович.

Це лікар із надзвичайним рівнем підготовки та підтвердженою спеціалізацією в Європі: вища кваліфікаційна категорія з хірургії, член Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних і естетичних хірургів (UAPRAS), Російського товариства пластичних реконструктивних і естетичних хірургів (SPRAS), The European Academy of Facial Plastic Surgery (EAFPS), International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).



Сергій Бондар, завідувач опікового відділення із пластичною хірургією та
відновно-реконструктивною ортопедією:

– Ми розпочинаємо оперативні втручання, які будуть проводитись за допомогою швейцарського обладнання для ліпосакції та ліпофілінгу – LipoSurg. Це унікальна система поєднання вібраційної і туменісцентної типів ліпосакції, яка забезпечує можливість досягти ефективного моделювання контурів тілу у надскладних випадках та збереження адипоцитів для ліпофілінгу.

Сергій Кийло разом з рівненськими хірургами опікового відділення на чолі з завідуючим відділення Сергієм Бондарем проведуть ряд сумісних операцій, серед яких – лікування важких опікових хворих, оперативні втручання на кисті руки, та розпочнуть пластичну хірургію в державній лікарні.

Сергій Бондар, завідувач опікового відділення із пластичною хірургією та
відновно-реконструктивною ортопедією:

– Я разом з Олександром Гузоватим кожного місяця по тижню проходимо стажування у Сергія Кийло. Під час стажування беремо участь у консультаціях та оперативних втручаннях, переймаючи досвід проведення подібних складних операцій.



Започатковуючи сучасні можливості пластичної хірургії в опіковому відділенні, на базі обласної лікарні будуть виконувати такі оперативні втручання: ринопластика, фейсліфтинг, блефаропластика, збільшення молочних залоз, підтяжка стегон, імпланти гомілок, ліпосакція, абдомінопластика, зменшення молочних залоз, контурна пластика, пересадка волосся, інтимна пластика, ліпофілінг.

До цього подібні операції виконували тільки у великих спеціалізованих медичних центрах столиці, у приватних клініках або за кордоном, а наразі виконують і в Рівному на базі опікового відділення із пластичною хірургією та відновно-реконструктивною ортопедією. І пацієнтам більше нікуди не потрібно їхати, адже і на Рівненщині працюють висококваліфіковані фахівці, які володіють сучасними лікувальними методиками та є новаторами у запровадженні багатьох новітніх методик як в області, так і в Україні, наближуючи рівень медицини до європейських стандартів.

Запис на консультацію за телефоном +380 (66) 972 80 47.






На правах реклами