Ми у Facebook
21.05.2021, 21:29

Трюфельний торт, від якого буде в захваті вся родина

Трюфельно-мусовий тортик, без желатину. Готується швидко і просто, й має незабутній смак.
Інгредієнти:

Яйця -2 шт
Цукор - 150 гр
Молоко - 100 мл
Рослинна олія - 90 мл
Борошно - 140 гр
Какао - 60 гр
Розпушувач - 1 ч л
Сода - 1/2 ч л
Окріп - 100 мл

Начинка:

Вершки 33% - 500 мл
Молочний шоколад-300 гр
Шоколад можна будь
Какао для посипання

Приготування:

1. Яйця з цукром збити, влити молоко і масло, збити знову.
2. Просіяти всі сухі інгредієнти, збити. Влити в кінці окріп і ще раз збити. 3. Вливаємо тісто в форму 24 см. Випікаємо 25-30 хв при 180 С.
4. Далі даємо охолонути коржу і розрізаємо верхівку (щоб він був рівний) і краї. Можна зробити це кільцем для випікання. Діаметр повинен бути 22 см.
5. Готуємо крем, вершки холодні збиваємо до піків.
6. Шоколад топимо як вам зручно, можна на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
7. Вливаємо в збиті вершки. Акуратно все перемішуємо. Маса повинна бути легкою. І переливаємо на наш коржик.
8. Відправляємо в холодильник як мінімум на 5 годин.
9. Дістаємо, посипаємо какао порошком і насолоджуємося.

Приємного апетиту!





На правах реклами