Ми у Facebook
22.05.2021, 12:14

База клієнтів: важливий ресурс для досягнення успіху

Клієнти – головна складова будь-якого бізнесу. Вона ж найскладніша для напрацювання. Люди можуть не знати про ваші послуги або знати, але їх не влаштує сервіс або ще щось, про що ви ніколи не дізнаєтеся... Тому дуже важливо бути уважним до кожного відвідувача і вносити інформацію про них в свою базу. Які дані варто зберігати і куди їх записувати? У нас для вас є відмінне рішення!

Якою має бути клієнтська база б'юті-майстра?


Щоб зрозуміти, яка інформація про відвідувачів повинна бути обов'язково зафіксована, потрібно розібратися для чого ми її збираємо. Якщо коротко, то – для того, щоб утримати клієнтів і підвищити середній чек. Якщо докладніше, то ми переслідуємо декілька цілей:

• підвищення якості обслуговування клієнтів;
• економія часу на обробку дзвінків;
• формування персональних пропозицій.

Зрозуміло, просто список імен і номерів телефонів не дасть такої можливості. Максимум, що ми зможемо зробити з подібною базою – розіслати привітання на День Народження або інформацію про акції. Ефективність такої бази практично нульова. А ось якщо ми зберемо більш детальну інформацію про клієнтів: історію візитів, вподобання, інтереси – відкриємо нові можливості для покращення сервісу і зростання продажів. Ми рекомендуємо фіксувати таку інформацію про відвідувачів:

• загальні дані – ім'я, телефон, адреса ел. пошти, джерело інформації про салон (прийшов за рекомендацією, знайшов профіль в соц.мережі, побачив рекламу);
• вік, дату народження;
• історію візитів і вподобання (коли був, які послуги замовляв, яку косметику купував);
• номер дисконту (якщо є).

В особовій картці клієнта обов'язково повинні бути дані, що мають відношення до послуг, які людина замовляє:

• інформація про наявність алергії, протипоказань до процедур;
• анатомічні особливості кожного клієнта (тип волосся, наявність врослих нігтів, тип шкіри і т.д.);
• можливість додати коментарі.

Як зберігати інформацію про клієнтів?


Безкоштовний додаток для б'юті-майстрів GoBeauty дає можливість індивідуальному майстру розвиватися і розширювати свій бізнес. Сюди ви можете зберегти всю інформацію про себе: освіта, досвід роботи, перелік послуг. За допомогою програми ви зможете управляти своїм розкладом в будь-який час з будь-якого пристрою. Функція безпосередньо пов'язана з системою запису і клієнти зможуть запустити вашу програму і записатися на послугу самостійно. Це економить час (не потрібно відволікатися на телефонні розмови або спілкування в месенджерах) і дозволяє легко і швидко записуватися на послугу, особливо, якщо немає бажання дзвонити. Автоматичні нагадування клієнтам про майбутні візити допоможуть вам скоротити кількість пропущених записів, дозволяючи збільшити прибуток.

Для всіх користувачів додатку GoBeauty передбачена акція – знижка на покупки на сайті parfums.ua. Це приємний бонус, який допоможе утримати клієнтів і залучити нових.

У додатку GoBeauty ви зможете фіксувати інформацію про своїх клієнтів, що дозволить скласти детальну клієнтську базу з усіма необхідними даними. Знаючи переваги клієнта (послуги, товари, які він вибирає), ви зможете збільшити вартість середнього чека або робити привабливі персональні програми. Завдяки наявності інформації про людину в додатку, ви зможете скоротити час на розпитування під час візиту. І все це абсолютно безкоштовно! Назавжди!





На правах реклами