Ми у Facebook
23.05.2021, 18:10

Clubhouse запустив версію додатку на Android

Фото: unsplash.com

Додаток для Андроїдів став доступним уже з 21 травня. Тепер ним можуть користуватися не тільки власними Айфонів - спочатку він працював виключно під iOS.
Журналістка видання Аin.ua зуміла завантажити додаток та встановити його. Але також повідомляється, що через кілька годин після релізу додатки в Google Play, з'явилися скарги на те, що Clubhouse забанив їх акаунти.




Справа в тому, що компанія обмежила доступ користувачам, які раніше зуміли встановити iOS-версію на Android. З такою ж проблемою зіткнулися ті, хто змінив пристрій Apple на Android - до одного акаунту може бути прив'язаний один номер телефону.

Про це повідомляє Аin.ua

Нагадаємо, Clubhouse - це нова соціальна мережа, у якій акцентують увагу на живому спілкуванні: соцмережа складається з «кімнат» і «клубів» по ​​інтересам, взаємодіяти в яких можна тільки голосом і лише в режимі реального часу — записувати розмови заборонено правилами сервісу. Будь-який зареєстрований у Clubhouse користувач може створити публічну «кімнату» для бесіди на якусь тематику, після чого всі його підписники отримають повідомлення з пропозицією приєднатися до розмови. Наступним кроком таку пропозицію отримають вже підписники тих, що приєдналися — так запускається ланцюгова реакція, і бесіди в «кімнатах» обростають учасниками (Вікіпедія).





На правах реклами