27.05.2021, 17:17

Смачне домашнє морозиво: простий рецепт освіжаючого десерту

У спеку домашнє морозиво стане порятунком від спраги
Смачне домашнє морозиво — готується і з'їдається у два рахунки. Ніжне і вершкове, м'яке і ароматне, — одним словом, ідеальне домашнє морозиво.

Ніжне і вершкове, м'яке і ароматне, — одним словом, ідеальне домашнє морозиво, від якого неможливо відірватися! Приготувати його можна і без морожениці, і без окремого збивання вершків. Рецепт дуже простий, а результат — гідний. Спробуйте приготувати це морозиво якомога швидше!

Інгредієнти:

полуниця — 500 гр;
вершки 20% — 500 мл;
згущене молоко — 300 гр.

Приступаємо до приготування морозива:

1. У блендер поміщаємо всі інгредієнти: миту полуницю без хвостиків, вершки і згущене молоко. Полуницю можна замінити на будь-яку ягоду або фрукт, на ваш смак. Збиваємо протягом 3-5 хвилин, інформує Ukr.Media.

Виходить однорідна і повітряна вершкова маса.

2. Перекладаємо морозиво в форму, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в морозилку на годину.

3. Дістаємо, перемішуємо віночком, ретельно розбиваємо грудочки. Знову накриваємо плівкою і відправляємо в морозилку ще на годину. Повторити дану процедуру потрібно ще 2 рази через кожні 40 хвилин.

Морозиво готове! Можна подавати до столу. Смачного!
Щасливе Рівне