Ми у Facebook
30.05.2021, 21:33

У Рівному відбувся Батьківський форум: розповідаємо про найцікавіше

30 травня у Рівному відбувся Батьківський форум, з ініціативи мера міста Олександра Третяка, тематично до Дня захисту дітей. Ідея форуму - відповідальне батьківство, що є запорукою успішного розвитку дітей, які живуть, навчаються та працюють у Рівному, стаючи видатними людьми та патріотами.
Організовуючи подібні заходи, Олександр Третяк демонструє приклад справжнього успішного батька, патріота і, водночас, успішного мера міста.



"Ціль місцевої влади зробити все можливе, щоб культивувати освітній, культурний, економічний патріотизм. Щоб випускник рівненської школи міг обирати серед рівненськіх навчальних закладів.", - коментує міський голова.



Олександр Третяк розповідає як вдало поєднувати такі відповідальні соціальні ролі: успішного батька та успішного мера:

"Відповідальне батьківство - це дбати про свою родину. Бути успішним мером - це першочергово бути успішним сім'янином."



Міський голова Рівного зацікавлений у просуванні та розвитку рівненських ВНЗ з метою ефективізації якості освіти у Рівному, а також заохоченні молоді до навчання у рідному місті.

Мер запевняє, що подібні форуми відбуватимуться й надалі: "Що більше таких форумів буде відбуватися - то більше добрих справ буде зроблено."



Таким чином, Олександр Третяк підкреслює важливість сімейних цінностей, як основи справжнього успіху в усіх сферах життя, а також популяризації місцевої освіти.

Еліна Главінська, студентка ЮЖ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ