Ми у Facebook
12.06.2021, 13:37

На Рівненщині чоловік побив дівчинку-підлітка

Поліцейські отримали повідомлення від 55-річної жительки села Велика Омеляна про те, що односелець побив її 14-річну доньку.
Неподалік дитячого майданчика, посварилися 14-річна та 11-річна дівчата. Сварячись, діти нецензурно ображали одна одну. Надалі молодша пішла додому та розказала про сварку батькові. Нетверезий 35-річний чоловік розлютився та пішов з’ясувати стосунки із неповнолітньою. Він схопив її за волосся, повалив на землю та ударив ногами в живіт та голову. Свідками події стали діти, які гуляли поруч. Один із них зателефонував матері потерпілої і повідомив про інцидент.

Медики «швидкої» доставили неповнолітню до лікарні та попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні забої та осаднення тіла. Після надання допомоги потерпілу відпустили додому.

Зловмисник свою вину визнає. Він пояснив, що свої дії не контролював, оскільки був п'яний.

За фактом умисного легкого тілесного ушкодження дізнавачі відділення поліції №1 Рівненського районного управління розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, раніше судимий зірвав із рівнянки прикраси, але сховатися не встиг. На Рівненщині п'яний водій керував вантажівкою





На правах реклами