Ми у Facebook
23.06.2021, 10:45

Картини художниці-рівнянки вирушать у її рідне місто

Наталія Пастухова, фото з її сторінки у ФБ.

Уже за кілька днів відбудеться відкриття виставки художниці Наталії Пастухової у місті Дрогобич на Львівщині.
Відкриття персональної виставки відбудеться 27 червня о 14 годині у Дрогобицькому Палаці Мистецтв. На ній експонуватимуться нові роботи художниці.



"Під час першої персональної виставки у Рівному, в галереї ЄвроАрт, у одному з інтерв’ю я зізналася, що хотіла би презентувати свої картини ще у трьох рідних для мене містах – Первомайську Миколаївської області де я на народилася, Дрогобичі на Львівщині – де пройшла моя молодість, та у Відні, де живе моя родина. Так ось, моя виставка у Дрогобичі – це одна із складових цієї мрії, яку я потихеньку почала втілювати у життя. Саме там, в Дрогобицькому Палаці Мистецтв (м. Дрогобич, вул. Шевченка, 38) 27 червня відкриється моя персональна виставка «Час Творити», на якій я представлю не лише роботи із попередньої виставки, але й понад десяток нових.

Адже Дрогобич для мене - рідне місто, в якому я жила з 1986 по 1997 роки. Навчалася у СШ№4, закінчила з червоним дипломом Дрогобицьке державне музичне училище по класу скрипка (викладач Ореста Околович). Там я вперше вийшла заміж, там живуть мої друзі, там похований мій батько та бабуся. Я люблю Дрогобич, тому вирішила привезти туди свій творчий доробок - персональну виставку картин. Сподіваюся, зумію заразити дрогобичан жагою творчості та любов’ю до життя!" - Розповідає Наталія ПАСТУХОВА.





На правах реклами