Ми у Facebook
23.06.2021, 17:50

Рівненський аеропорт хочуть причепурити за гроші із казни

Влада, останнім часом, вирішила добряче витратитися на модернізацію важливих об'єктів. Зокрема і з нагоди ювілейного Дня Незалежності України. Додати коштів хочуть і аеропорту у Рівному.
Як запевняють у Мінфіні, прогнозована сума витрат в обсязі 5,4 мільярдів гривень включає витрати на будівництво та модернізацію важливих об’єктів інфраструктури в Україні.

Детальніше, яка користь для нашої області, пояснили в Рівненській ОДА:

"Витрати на відзначення Дня Незалежності стосуються перш за все інфраструктурних об’єктів. Другий рік триває програма Президента «Велике будівництво». Також це й стосується. Це нові школи, дошкільні заклади, спортивні споруди, будівництво великої кількості доріг на Рівненщині.

Аеропорт Рівне внесений до переліку з реконструкції та капітального ремонту інфраструктурних об’єктів, за рахунок коштів Державного бюджету України. Зокрема, на розвиток Рівненського аеропорту у цьому році передбачено 75,730 мільйонів грн. А саме реалізовуватимуться заходи із реконструкції радіотехнічних засобів навігації та аеродромного комплексу та капітального ремонту огорожі самого аеропорту і його території. На сьогодні вже проведені тендери, обрано переможців та укладені договори на виготовлення документації на вказані проєкти. Оголосили тендер на проведення робіт з реконструкції радіотехнічних засобів навігації та аеродромного комплексу. У липні заплановано оголосити тендер на проведення робіт з капітального ремонту огорожі", - сказав на брифінгу перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.





На правах реклами