Ми у Facebook
26.06.2021, 14:45

Сьогодні у Костополі попрощалися із директоркою школи №2

Костопіль прощається із директоркою школи №2 Наталією Тильман.
Як повідомляють у мережі, церемонія прощання розпочалась о 13.15 годині на подвір'ї школи.

Мешканці Костополя згадують про покійну, як про мудрого керівника, учителя у розквіті сил та світлу людину. У соціальних мережах численні друзі, учні та колеги висловлюють жаль із приводу цієї втрати та співчуття рідним та близьким покійної.

"Невимовний біль стискає серце до оціпеніння від усвідомлення непоправної втрати - несподіваної смерті в розквіті сил Учителя, мудрого керівника й просто світлої душі, яку тримала на білім світі безмежна й безкорисна любов до людей, надія на добро... Обірвалося напівдорозі усе, про що мріяла, як педагог - керівник, як матір, як дружина..
Сива вічність пролягла, Наталіє Володимирівною, поміж тими, хто вас знав..
Почуйте, нехай запізнілу, вдячність за чесність, за щирість, за людяність, за благородство душі й неприспане сумління, за вилюбленість і виболеність кожної справи на вчительській нелегкій дорозі... Нехай береже Господь Ваш спочинок усю довгу небесну вічність...", - – пише у Фейсбук Євгенія Оліфір.

"Неможливо повірити, стільки енергії, стільки сили волі і наснаги...!!! Вічна пам‘ять! Спочивайте з миром...", -додає Artur Polishchuk.

"Жах. Я з 2015 року випуску. Відтоді не була в школі. Пам’ятаю її усмішку на дзвонику..просто в шоці.Співчуття рідним..,"- пише Victoria Hubar.










На правах реклами