28.06.2021, 14:50
Чізкейк, що сподобається вашим дітям - рецепт
Чізкейк виходить дуже ніжним та м'яким на смак. Без кислоти і характерної солонуватості.
Інгредієнти:
Основа:
- Печиво: 190 г
- Вершкове масло: 25-30 г
⠀
Чізкейк:
- Вершковий сир: 300 г
- Цукрова пудра: 65 г
- Білий шоколад: 135 г
- Яйця: 75 г (~ 1.5 шт)
⠀
Вишневий топінг:
- Вишня: 240 г
- Цукор: 1.5 ст. л.
- Крохмаль 1 ст. л.
Приготування:
Основа:
1. Печиво подрібнити в блендері в дрібну крихту. ⠀
2. Розтоплене вершкове масло вилити в миску з пісочним крихтами. ⠀
3. Перемішати. Викласти в форму, утрамбувати. ⠀
4. Випекти пісочну основу ~ 10 хвилин при 180 ° C, остудити. ⠀ ⠀
⠀
Чізкейк: ⠀
⠀
1. Вершковий сир викласти в миску, додати цукрову, пудру ретельно перемішати вінчиком. ⠀
2. Додати поступово яйця, по одному, кожен раз добре розмішуючи вінчиком.
3. Додати розтоплений білий шоколад, перемішати. Отриману масу вилити у форму з пісочною основою. ⠀
4. Поставити форму з чізкейком у духовку, розігріту до 160 ° C. На дно духовки поставити форму з гарячою водою. ⠀
5. Випікати 45-50 хвилин, до тремтячою серединки. Форму з чізкейком прибрати в холодильник на ніч. ⠀ ⠀
⠀
Вишневий топпинг: ⠀
⠀
1. Заморожену вишню розморозити, сік не зливати. Змішати цукор і крохмаль. Викласти вишню в сотейник, додати суміш цукру і крохмалю. ⠀
2. Поставити сотейник на середній вогонь. Варити до густоти, повністю остудити. ⠀
⠀
Смачного!
Основа:
- Печиво: 190 г
- Вершкове масло: 25-30 г
⠀
Чізкейк:
- Вершковий сир: 300 г
- Цукрова пудра: 65 г
- Білий шоколад: 135 г
- Яйця: 75 г (~ 1.5 шт)
⠀
Вишневий топінг:
- Вишня: 240 г
- Цукор: 1.5 ст. л.
- Крохмаль 1 ст. л.
Приготування:
Основа:
1. Печиво подрібнити в блендері в дрібну крихту. ⠀
2. Розтоплене вершкове масло вилити в миску з пісочним крихтами. ⠀
3. Перемішати. Викласти в форму, утрамбувати. ⠀
4. Випекти пісочну основу ~ 10 хвилин при 180 ° C, остудити. ⠀ ⠀
⠀
Чізкейк: ⠀
⠀
1. Вершковий сир викласти в миску, додати цукрову, пудру ретельно перемішати вінчиком. ⠀
2. Додати поступово яйця, по одному, кожен раз добре розмішуючи вінчиком.
3. Додати розтоплений білий шоколад, перемішати. Отриману масу вилити у форму з пісочною основою. ⠀
4. Поставити форму з чізкейком у духовку, розігріту до 160 ° C. На дно духовки поставити форму з гарячою водою. ⠀
5. Випікати 45-50 хвилин, до тремтячою серединки. Форму з чізкейком прибрати в холодильник на ніч. ⠀ ⠀
⠀
Вишневий топпинг: ⠀
⠀
1. Заморожену вишню розморозити, сік не зливати. Змішати цукор і крохмаль. Викласти вишню в сотейник, додати суміш цукру і крохмалю. ⠀
2. Поставити сотейник на середній вогонь. Варити до густоти, повністю остудити. ⠀
⠀
Смачного!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Спеціально для OGO.ua Вікторія ДжусПереглядів: 1327готуємо вдома, рецепти господині, чізкейк, корисно, готуємо разом
Інші статті рубрики:
Найочікуваніші фільми 2025: що подивитися цього року
2025 рік обіцяє стати роком масштабних прем'âр, продовжень культових франшиз і нових оригінальних проєктів.
переглядів: 130
Розширено перелік пільговиків у 2025 році: ветерани, чорнобильці, депортовані
У 2025 році пільги з оплати житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива будуть надаватись з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї.
переглядів: 149
Фальшиві графіки відключення газу: як маніпулюють у Telegram-каналах
Уважно читайте новини та перевіряйте інформацію в офіційних джерелах. Днями мережею ширився фейк про відключення газу по графіку.
переглядів: 191
Рання, чи пізня: коли у 2025 році чекати весну
Вчені прогнозують, що вже цього року в Україні весна може початися на два тижні раніше.
переглядів: 374
Сніданок за 10 хвилин: готуємо яєчню за французьким рецептом
Цікавий варіант приготування звичної яєчні.
переглядів: 290