28.06.2021, 14:50

Чізкейк, що сподобається вашим дітям - рецепт

Чізкейк виходить дуже ніжним та м'яким на смак. Без кислоти і характерної солонуватості.
Інгредієнти:

Основа:

- Печиво: 190 г
- Вершкове масло: 25-30 г

Чізкейк:

- Вершковий сир: 300 г
- Цукрова пудра: 65 г
- Білий шоколад: 135 г
- Яйця: 75 г (~ 1.5 шт)

Вишневий топінг:

- Вишня: 240 г
- Цукор: 1.5 ст. л.
- Крохмаль 1 ст. л.

Приготування:

Основа:

1. Печиво подрібнити в блендері в дрібну крихту. ⠀
2. Розтоплене вершкове масло вилити в миску з пісочним крихтами. ⠀
3. Перемішати. Викласти в форму, утрамбувати. ⠀
4. Випекти пісочну основу ~ 10 хвилин при 180 ° C, остудити. ⠀ ⠀

Чізкейк:

1. Вершковий сир викласти в миску, додати цукрову, пудру ретельно перемішати вінчиком. ⠀
2. Додати поступово яйця, по одному, кожен раз добре розмішуючи вінчиком.
3. Додати розтоплений білий шоколад, перемішати. Отриману масу вилити у форму з пісочною основою. ⠀
4. Поставити форму з чізкейком у духовку, розігріту до 160 ° C. На дно духовки поставити форму з гарячою водою. ⠀
5. Випікати 45-50 хвилин, до тремтячою серединки. Форму з чізкейком прибрати в холодильник на ніч. ⠀ ⠀

Вишневий топпинг:

1. Заморожену вишню розморозити, сік не зливати. Змішати цукор і крохмаль. Викласти вишню в сотейник, додати суміш цукру і крохмалю. ⠀
2. Поставити сотейник на середній вогонь. Варити до густоти, повністю остудити. ⠀

Смачного!
Щасливе Рівне