Тортик із млинців з сиром та вишнею - рецепт, перед яким не зможе встояти ніхто
- 8-10 млинчиків (в залежності від діаметру бажаного тортика)
- 500 г сиру
- 1 яйце
- цукор за смаком
- 300 г замороженої вишні
- 50 г розтопленого вершкового масла
⠀
Заливка:
- 2 яйця
- 200 мл молока
- 100 г цукру
- 1 ч л ванільного екстракту
Приготування:
⠀
1. Вишню залити окропом і відкинути на сито.
2. Творог змішати з яйцями і цукром.
3. Нафарширувати кожен млинець сиром, формуючи рулетики, в кожен рулетик загорнути 3-4 ягідки вишні.
4. Круглу форму змастити маслом.
5. Викласти млинцеві рулетики, формуючи равлика.
6. Змастити пиріг розтопленим вершковим маслом.
7. Випікати при 180 С близько 15 хвилин.
8. Для заливки всі інгредієнти змішати, витягнути торт з духовки, залити заливкою і запікати ще 20 хвилин.

бюджетний рецепт, готуємо вдома, рецепти господині, цікаво, корисно
У Рівному триває модернізація вуличного освітлення

У місті продовжують оновлювати систему вуличного освітлення. Вже модернізовано освітлення на 7 центральних та понад 30 другорядних вулицях Рівного.
переглядів: 261
Для мобілізованих ФОПів працюють «гарячі лінії» з податкових питань

Державна податкова служба запровадила спеціальні «гарячі лінії» у кожному регіоні України для надання консультацій мобілізованим самозайнятим особам.
переглядів: 286
Як без шкоди здоров'ю вийти з посту

Поради, що допоможуть свідомо харчуватись і почуватись добре на свята.
переглядів: 312
Як приготувати ідеальну глазур для паски: з маршмелоу, згущенкою або маренгою

Три смачні та незвичайні рецепти глазурі для паски — з маршмелоу, згущеним молоком та на основі швейцарської меренги.
переглядів: 331
Як мінімізувати ризики стейкінгу?

Стейкінг дає змогу власникам певних криптовалют активно брати участь у блокчейн-мережах. Користувачам це вигідно. Насамперед через заробіток винагород і підтримку проєктів, які їм потрібні. Та й загалом стейкінг доступний завдяки відносно простим алгоритмам. Але тут потрібно враховувати можливі ризики та знати, як їх уникнути чи мінімізувати.
переглядів: 290