Ми у Facebook
08.07.2021, 14:45

На Рівненщині чоловік зарізав знайомого за крадіжку

Вчора, у селі Рокитне, поблизу одного з місцевих магазинів між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті якого 45-річний мешканець Рокитного дістав із кишені розкладний ніж і вдарив ним 46-річного чоловіка у живіт. Після чого - втік.
Про це інформує відділ комунікації поліції області.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували. Попри вжиті реанімації заходи життя чоловікові врятувати не вдалося. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 46-річного жителя Рокитного настала внаслідок масивної крововтрати із ушкодженням внутрішніх органів.


За результатами проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські виявили 45-річного зловмисника за місцем проживання. Слідчі затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У скоєному чоловік зізнався, але пояснює, що вбивати не хотів. Із його слів інцидент трапився через те, що 46-річний знайомий напередодні начебто вкрав у нього куртку, сокиру та ніж. Тож, аби повернути майно, вирішив налякати його.


За фактом умисного вбивства слідчі відділення поліції №2 (смт Рокитне) Сарненського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.





На правах реклами