Ми у Facebook
10.07.2021, 12:35

На Волині шахраї видурили у двох жінок 40 тисяч гривень

У поліції відкрили кримінальні провадження за фактом шахрайства
У Ковелі шахраї зняли кошти з карток двох місцевих мешканок – молодої жінки і пенсіонерки. Про це повідомили на сторінці Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області у фейсбуці.

У четвер, 8 липня, шахраї зателефонували до 28-річної ковельчанки, представилися працівниками служби безпеки одного з банків, та під приводом розблокування банківської картки заволоділи її коштами у сумі майже 20 тисяч гривень. В такий самий спосіб вони видурили понад 20 тисяч в пенсіонерки з Ковеля.

У поліції відкрили кримінальні провадження за фактом шахрайства та встановлюють осіб, причетних до вчинення даного злочину.

«Ніколи не повідомляйте третім особам власні персональні дані та/або реквізити платіжної картки (номер платіжної картки, ПІН-код, CVV2, термін дії картки, а також код (пароль), який надходить на мобільний телефон для підтвердження переказу/платежу) та інші персональні дані, які необхідні для здійснення переказів та платежів.

Не здійснюйте платіжні операції, які вам не зрозумілі, не дійте за інструкціями незнайомих осіб, які намагаються в цьому допомогти», – нагадують правоохоронці.





На правах реклами