Ми у Facebook
12.07.2021, 13:11

Італія знову чемпіони Європи з футболу

фото з pravda.com.ua

Італійські футболісти перемогли у Євро-2020.
У фіналі Чемпіонату Європи з футболу здобула збірна Італії, яка в серії пенальті здолала команду Англії з рахунком 3:2. Попри те, що Італія отримала несподіваний гол на початку гри, футболісти змогли отямитися і надолужити.

Італія почала активно атакувати - за перший тамй Італія перемагала за ударами у бік воріт - 4:1, у володінні м`ячем - 62% на 38%, але не за рахунком. Здавалося, Англія без особливих проблем зупиняла усі потуги італійців в атаці.


фото з pravda.com.ua
фото з pravda.com.ua


На 67-й хвилині Італія змогла підкорити ворота англійців. Після удару головою Марко Верратті Пікфорд відбиває м`яча в штангу, а першим на добивання був Леонардо Бонуччі, який з метра вразив ворота англійців.

Дві збірні довели гру до двох екстратаймів екстратайми. По 15-ть хвилин команди провели в рівній грі, майже без ударів у площину воріт. Долю Євро-2020 вирішували пенальті.

У британців удар Маркуса Решфорда потрапив у штангу. Ще один постріл Джейдона Санчо взяв Доннарумма. А вирішальний удар Букайо Сака відбиває Доннарумма, зробивши Італію чемпіоном Євро-2020. Пікфорд також відбив два пенальті від італійців, але цього не вистачило. Італія у серії пенальті виграла з рахунком 3:2.

Про це повідомляє Українська правда.





На правах реклами