Ми у Facebook
26.07.2021, 09:56

Де рівняни можуть щепитися від коронавірусу

Рівненський Центр вакцинації проти COVID-19 змінив свою локацію
Рівненський Центр вакцинації проти коронавірусної хвороби розпочав свою роботу на базі Драмтеатру м.Рівне. А це, ще менше витрат часу на доїзд, ще ближче від громадського транспорту та ще центральніше.

Отже, усі хто записувався через додаток «Дія» чи у сімейного лікаря для вакцинації проти COVID-19, усі хто уже отримав першу дозу вакцини на базі Рівненського діагностичного центру, усі хто хоче вакцинуватись від коронавірусної недуги – повинні звернутись на щеплення саме в Драмтеатр.

Мобільні вакцинальні бригади Центрів ПМСД Рівного, що працюватимуть в тимчасовому Центрі вакцинації проти COVID-19, щеплюватимуть щоденно з 9:00 до 17:00 (без вихідних та святкових днів).

Адреса Центру вакцинації проти COVID-19 у Рівному:
вул. Театральна площа, 1, м.Рівне, Рівненський академічний український музично-драматичний театр (центральний вхід), з 9:00 до 17:00 щоденно.

Окрім того, щоденно можна звертатись в Центр ПМСД м.Рівне, де заключено декларацію з лікарем, та без зайвих черг отримати щеплення.

На сьогодні, проти COVID-19 вакцинують імунобіологічними препаратами: CoronaVac, Pfizer, AstraZeneca (ревакцинація) та американською вакциною яка на днях надійшла до Рівного – Moderna.





На правах реклами