Ми у Facebook
26.07.2021, 18:23

Від 15 тонн щомісяця: на Рівненщині працівники Укрзалізниці крали пальне

У Рівненські області правоохоронці викрили крадіїв-працівників Укрзалізниці, які заробляли на вкраденому пальному від 500 тисяч гривень до одного мільона гривень щомісяця.
Як повідомляє поліція області, працівники локомотивного депо у регіональній філії Укрзалізниці зливали пальне та продавали його у роздріб або через нелегальні АЗС.
Відомо, що кожного місяця працівники Укрзалізниці зливали від 15 до 30 тонн паливно-мастильних матеріалів. Відповідно заробляли на цьому від від 500 тисяч до мільйона гривень. Виручені кошти вони ділили між усіма учасниками угрупування.

Нещодавно, 23 липня 3 працівників локомотивного депо було затримано в момент скоєння злочину. Окрім того, за результатами проведення 32-х санкціонованих обшуків поліцейські вилучили 2880 л, понад 750 тис. грн, тару для зберігання викраденого пального та «чорнові» записи.


Всього у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали 5 осіб. Усім було повідомлено про підозру ст. 27, ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі усім підозрюваним обрані запобіжні заходи: чотирьом особам – у вигляді тримання під вартою, ще одному учаснику – домашній арешт.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ