Ми у Facebook
28.07.2021, 17:45

Фіналістка шоу “Голос країни” Юлія Тимочко презентувала свій перший авторський сингл

Учасниця вокального проекту “Голос країни” на телеканалі “1+1” Юлія Тимочко з Рівного представила свій перший авторський сингл під назвою “It’s your time” («Твій час»)”.
Юлія зізнається, що це балада в стилі соул. Дана композиція як заклик та мотивація до кожного хто має заповітну мрію ! Як імпульс що вимагає дій. А для цього важливо залишатися вірним собі та своїм переконанням, бути на своєму місці.

Пісня створена душею та серцем . Початок та створення її пов’язаний з певними подіями та змінами в житті . Це було як натхнення, емоції, роздуми. Перше, таке дорогоцінне і особливе! Те чим я хочу поділитися з тими хто є прихильником моєї творчості ,з тими хто не байдужий до справжньої музики . Шлях до мети у кожного свій . Слід пам’ятати, що тернистість тимчасова а бажане здійсненне. Для кожної мрії свій час, - поділилася співачка.


Фіналістка вокального шоу додає, що пісня стане доступною на радіостанціях України та на стрімінгових платформах: Apple Music – Spotify – Youtube Music – Soundcloud – Super.

Послухати сингл:“It’s your time”





На правах реклами