01.08.2021, 22:02

Рецепт ніжних кексів, що тануть у роті

Чудовий десерд до чаю.
Інгредієнти:

Борошно - 240 г
Цукор - 150 г
Розпушувач - 1ч.л
дрібка солі
Фісташки - 2 ст.л.
Яйце - 1 шт
Молоко - 180 мл
Вершкове масло - 50 г
Білий шоколад - 50 г
Малина і ожина - 100 г

Приготування:

З'єднайте борошно, цукор, розпушувач, сіль і фісташки.В іншій мисці збийте яйце з молоком, додайте розтоплене вершкове масло.
Влийте рідку суміш до сухої. Змішайте злегка, поки інгредієнти не об'єднаються, але залишаться грудочки. Важливо готувати тісто швидко - так маффіни вийдуть повітряними.
Розкладіть тісто за формами, заповнюючи на дві третини. Додайте ягоди.
Випікайте при 180 градусах 15-20 хвилин.
Охолодіть мафіни, потім акуратно дістаньте.
Полийте розтопленим білим шоколадом.
Щасливе Рівне