Ми у Facebook
07.08.2021, 15:31

Волинянка "замовила" чоловіка через гроші

На Волині жінка за 10 000 тисяч гривень замовила вбивство свого колишнього чоловіка, аби не повертати оформлений на нього кредит.
Як встановили правоохоронці, 36-річна місцева мешканка замовила свого колишнього чоловіка. Жінка, використовуючи особисті документи чоловіка, неодноразово оформляла та отримувала на його ім'я кредити - 200 тис. грн.

Щоб їх не повертати, вирішила його позбутися та підшукала для цього кілера, якbq за грошову винагороду вб'є її екс-чоловіка.

Аби врятувати життя чоловікові та запобігти його вбивству, оперативники та слідчі провели поліцейську спецоперацію учора, 6 липня. Відтак поліцейські інсценували вчинення злочину та організували зустріч замовника з «потенційним кілером».

Під час обумовленої зустрічі, поблизу одного із сіл Володимир-Волинського району, зловмисниця отримала підтверджуючі докази «ліквідації» колишнього чоловіка.

Замовниця була затримана у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмисниці уже повідомили про підозру в організації закінченого замаху на вбивство, вчинене на замовлення (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.











На правах реклами