Ми у Facebook
12.08.2021, 19:50

Рецепт тортика, що тане в роті

Один із найпростіших, але смачних реуептів десертів.
Інгредієнти для тіста:

Яйця-2 шт;
Цукор -1,5 склянки;
Розпушувач - 1 пачка (у мене 10 гр було в пачці);
Сода- 1,5 ч л (негашеним);
Какао 4-6 ст л (за смаком);
Борошно - 3 склянки;
Молоко- 1 стакан;
Кип'яток- 1 стакан;
Рослинна олія-1/2 склянки;

Для крему вам знадобляться:

- 150 г підталого вершкового масла (у мене 82,5%)
- 1 банку вареної згущенки (після закипання, варю на середньому вогні 1-1,5 години)
- 2 упаковки вершкового сиру (типу ФІЛАДЕЛЬФІЯ) або 350-400 г
- 1 ст. л. з гіркою какао

Приготування:

Збити яйця з цукром. Сухі інгредієнти змішати. Додаємо суху суміш до яєчно-цукрової маси. Потім молоко, рослинну олію, і в самому кінці стакан киплячої води. Все перемішати, міксером злегка збити. Вилити тісто у форму, змащену маслом, відправити в духовку, пекти при темп 180 гр, д готовності. Час дивіться по своїй духовці.

Остудити і розрізати на 3 частини.

Далі готуємо крем. Особливою технологією для збивання крему немає. Необхідно все інгредієнти перемішати до однорідної маси. Не перестарайтеся. Витратите максимум 5 хвилин. Крем можна використовувати і для інших тортів. Дуже смачне поєднання інгредієнтів і до речі, добре підійде для заварних (еклерів, профитролей і капкейков). Для одного шару можна какао не додавати.

Змастити кремом і зібрати торт.





На правах реклами