Ми у Facebook
13.08.2021, 17:30

Рецепт смачного бабусиного манника

Легкий та швидкий у приготуванні. Підходить як для сімейного чаювання, так і для свчткового застілля. Дивує своїм смаком та нагадує дитинство.
Інгредієнти:

Сметана - 250 гр
Манка - 250 гр
Вершкове масло - 90 гр
Цукор - 250 гр
Курячі яйця - 3 шт
Борошно - 1 ст.л
Сода - 0,5 ч.л

Форму для випікання краще змастити маслом і трохи присипати манкою.

Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці 40 хвилин. Якщо верхівка підрум'яниться, а манник ще не готовий, можна знизити температуру до 160 ° С. Орієнтуйтеся на свою духовку.

Перевіряємо готовність зубочисткою - вона повинна залишатися сухою.





На правах реклами