Ми у Facebook
13.08.2021, 20:30

У Сарненській ЦРЛ відкрили сучасне приймальне відділення

З цього часу сарненчани матимуть можливість отримувати якісну медичну допомогу в осучасненому приймальному відділенні. Тепер там будуть надавати консультативні, хірургічні та реанімаційні невідкладні послуги.⠀
Про це інформують у Рівненській ОДА.

В облдержадміністрації зазначають, що модернізувати медичний заклад вдалося завдяки програмі президента "Велике будівництво".

Віталій Коваль, який брав участь у відкритті, зазначає, що для нього було важливо, аби саме жителі Сарненщини моглии отримувати якісні медичні послуги, оскільки Сарненська ЦРЛ почала приймати хворих на ковід однією з перших.

За інформацією, яка розміщена на Фейсбук-сторінці Рівненської ОДА, оновлена лікарня тепер має ізоляційну, інфекційну та рентген-кімнати, а також операційну та лабораторну. Ще там є боксована кімната для хворих на коронавірусну інфекцію і спеціальне крите приміщення для заїзду автомобілів швидких.

Завідуюча приймальним відділенням Тамара Супрунець говорить, що перед цим вони могли надавати лише терапетичну допомогу, однак тепер їхні можливості стали більшими.

Також відомо, що для екстреної комп’ютерної томографії головного мозку у закладі з'явився сучасний КТ-апарат





На правах реклами