Ми у Facebook
16.08.2021, 09:10

Де у Рівному не буде світла у понеділок, 16 серпня

Понад три десятки вулиць залишаться без електропостачання
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.

16 серпня 2021р., з 09:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в м. Рівне частково: вул. Богоявленська, Гагаріна, Льонокомбінатівська, Дачна, Гребельна, Зелена, Чорновола, Пасхальна, Прилужна, Київська, Трипільська, Зелена, Надвірна, Прилужна, Сепранкова, Фруктова, Т.Добровольців, Гостинна, Приозерна, Озерна, Журавлина, Досвітня, Барвиста, Дачна, Гребельна, Відрядна, Свєшкікова, Вербицького, Жуковського, Кременецька, Осипова, Карпінського, Дарвіна, Веделя, Самокша, Відінська, Весняна, Корненська, П.Скоропадського, Чеська, Чорновола, пров.Весняний.

16 серпня 2021р., з 09:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в Рівненському районі частково: с. Сухівці, Зоря, Диків, Пересопниця, Старожуків, Білів, Б Криниця, Олександрія, Бармаки, В.Житин, Колоденка, Клевань-1, Клевань-2, Грушвиця.

Перепрошуємо за тимчасові незручності і нагадуємо, що таким чином ми дбаємо про безпеку населення. Дякуємо за розуміння.

Повідомляє ПрАТ "Рівнеобленерго", тел. 69-42-98





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ