Ми у Facebook
16.08.2021, 19:39

Scatter Holdem Poker від Murka – найкраща безкоштовна розвага для поціновувачів покеру

Scatter Holdem Poker – гра, розроблена компанією Murka Games Limited (Макс Поляков – засновник ). Рекомендується всім шанувальникам техаського холдему, які бажають уникнути фінансових ризиків.
Найбільш популярною азартною грою у світі, безумовно, є покер. Він буквально переповнений емоціями, які хочеться спробувати знову і знову. Головні компоненти – ризик, напруження, жага до перемоги. Щоб стати хорошим гравцем, потрібно мати гарну пам'ять, вміти логічно мислити та прораховувати варіанти, чітко дотримуватися власної стратегії та завжди зберігати спокій у критичних ситуаціях. Досягти професійного рівня непросто, особливо коли не готовий вкладати багато коштів. Але це не заважає грати заради розваги, адже завжди доступний безплатний соціальний покер

Екскурс в історію соціального покеру


Розпочнемо з історії походження покеру традиційного. За версією Британської енциклопедії, основою для нинішньої назви стало слово Poque. Саме таке ім'я носила старовинна французька гра, правила якої вельми нагадували сучасні. Термін «покер» остаточно увійшов у лексикон американців в XVIII столітті. За це англомовні жителі США повинні подякувати французьким колоністам, що познайомили їх з новою розвагою.

Перші детальні правила гри були написані в 1872 році. Автором цього документу став американський дипломат, полковник Джейкоб Шенк. Виконуючи обов'язки посла США у Великій Британії, він знаходив час і на такі справи. Тим більш що це було прохання самої королеви Вікторії. З того часу з'явилася велика кількість різновидів покеру, але порядок основних комбінацій залишається незмінним: від старшої карти чи пари до каре, стріт-флешу або флеш-роялю.

Історія онлайн-покеру розпочалася в 90-х з початком розквіту ери інтернету. Перший віртуальний клуб відкрився в 1998 році. Щоб грати в улюблені азартні ігри, сьогодні необов'язково йти у заклад, де клієнта можуть розвернути тільки на підставі того, що його зовнішній вигляд не сподобався охоронцеві або менеджерові. Достатньо зареєструватися на сайті та розпочати змагання.
У 2007 році з'явилися перші соціальні казино, де можна пограти на умовні гроші. Опонентами виступають інші користувачі соцмережі. Тут відсутні будь-які фінансові ризики й, на відміну від безплатної гри у звичайному румі, ніхто не докучає пропозиціями зробити ставку на реальні гроші. Одним з найбільш популярних різновидів соціального покеру є Scatter Holdem Poker. Ця програма створена компанією Murka Games Limited, засновниками якої, до речі, є українці.

Holdem Poker: основні правила


Більшість гравців у світі віддають перевагу Texas Hold'em або просто холдему. Вважається, що його правила забезпечують оптимальний баланс між доступною і прихованою інформацією, розширюючи тим самим простір для реалізації різноманітних стратегій. На початку розіграшу кожен учасник отримує по 2 закриті карти. На столі спочатку знаходиться 3 відкриті карти, до яких після 2 кіл торгів приєднається ще одна пара. Таким чином, для формування комбінації є 7 карт, 2 з них треба відкинути. Основні ігрові операції:

• Бет – назвати ставку.
• Фолд – закінчити розіграш.
• Рейз – підвищення ставки.
• Колл – відповісти на ставку (зрівняти).
• Чек – передача ходу.

Правила досить прості, достатньо зіграти для практики декілька партій. Подальші успіхи залежать безпосередньо від гравця, його вміння вчитися та використовувати набуті навички.

Чому Scatter Holdem Poker від Murka такий популярний


Розробником гри Scatter Holdem Poker є компанія Murka Games Limited. Максим Поляков заснував цю фірму у 2009 році. Ім'я цього українського бізнесмена сьогодні добре відоме людям, що цікавляться сферою космічних технологій. Продукти Murka – це не просто головоломки, слоти або карти. Ігри виробника вирізняються відсутністю чітких кордонів жанрів, яскравим оформленням, реалістичним звуковим супроводженням, оригінальними персонажами та сюжетами.

Безплатні додатки Murka можна знайти в плей-маркетах Google, Apple, Windows та Amazon. Крім того, продукція компанії завжди доступна користувачам соцмережі Facebook. Гра в Scatter Holdem Poker не несе ніяких фінансових ризиків. Новий користувач відразу отримує на баланс декілька мільйонів монет, і ця сума буде щодня поповнюватися. Якщо виникнуть питання по ігровому процесу, завжди можна звернутися за допомогою в службу підтримки або ознайомитися з навчальними матеріалами на сайті розробника.

Висока якість продуктів Murka дозволила компанії зібрати велику армію прихильників по всьому світу. Щодня її ігри запускають мільйони користувачів. Організація входить до числа найбільш прибуткових видавців додатків в регіоні EMEA (Середня Азія, Африка, Європа). З 2016 року клієнти Murka мають змогу насолоджуватися Scatter Holdem Poker. Цей мобільний клієнт відразу завоював симпатії прихильників покеру та продовжує залишатися популярним і в наш час. На гравця тут чекають:

• захопливі протистояння з реальними суперниками;
• цікаві фентезійні пригоди з різноманітними місіями та безліччю рівнів (якщо такі додаткові розваги не цікавлять, достатньо увімкнути режим без квестів);
• безплатний ігровий автомат, на якому можна трішки погратися в періоди, коли основна гра проходить без участі гравця;
• підказки з приводу виграшних комбінацій, що дозволяють швидше зорієнтуватися в ігровій ситуації;
можливість зробити індивідуальні налаштування профілю: вигляд колоди, аватар та інші;
• додаткові інструменти: емодзі та барвисті заклинання для виразу емоцій під час гри, еліксири та артефакти для проходження місій;
• регулярні бонуси та режим VIP-гравця;
• різноманітні опції, що дозволяють зробити гру ще більш захопливою й непередбачуваною;
реалістичне оформлення з високою деталізацією та оригінальним музичним супроводом, якість якого буквально змушує з головою пірнати в ігровий процес.

Scatter Holdem Poker від Murka Games – гра, яка підійде не тільки новачкам, що бажають швидко і безплатно освоїти нюанси покеру. Серед її користувачів вистачає досвідчених гравців, які приходять сюди заради спілкування та розваг. Щоб приєднатися до спільноти, достатньо завантажити клієнт та авторизуватися в системі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ