21.08.2021, 21:30
Готуємо вишукане мигдальне печиво - рецепт
Чудово підійде для святкового столу, але можна готувати й для звичайних сімейних посиденьок.
Інгредієнти:
2 ст. л. меленого насіння льону або насіння Чіа
180 г мигдалю
80 мл кленового сиропу
1 крапля ЕМ мандарина або апельсина
1/8 ч. л. морської солі
100 г мигдального борошна
100 г темного шоколаду (якщо хочете, ще й шоколад)
⠀
Приготування:
1️⃣ Помістіть насіння льону в миску з 2 ст. л. води. Добре перемішайте і відкладіть для того, щоб згустити.
2️⃣ Наріжте крупно половину мигдалю - ця частина буде використовуватися для покриття печива - а іншу половину подрібніть подрібніше в блендері або ножем
3️⃣ Додайте в лляну суміш кленовий сироп, ЕМ апельсина / мандарина, сіль
Добре збийте за допомогою віночка.
Потім додайте мигдальне борошно і дрібно подрібнений мигдаль.
Змішайте всі інгредієнти разом, щоб у вас вийшло липке тісто.
4️⃣ Розігрійте духовку до 175°
5️⃣ Розділіть тісто на 12 шматочків однакового розміру.
Розкачайте кожну порцію тіста мокрими руками між долонями рук, а потім злегка втисніть в нього крупно нарізаний мигдаль, з двох сторін.
6️⃣ Помістіть печиво на викладену пергаментом форму для випічки.
Випікайте близько 20 хвилин.
Вийміть з духовки і дайте печиву повністю охолонути перед зануренням в шоколад.
7️⃣ Повільно розтопіть шоколад на водяній бані. Занурте половинку кожного печива в шоколад і помістіть на тарілку, щоб він затвердів.
⠀
Смачного!
2 ст. л. меленого насіння льону або насіння Чіа
180 г мигдалю
80 мл кленового сиропу
1 крапля ЕМ мандарина або апельсина
1/8 ч. л. морської солі
100 г мигдального борошна
100 г темного шоколаду (якщо хочете, ще й шоколад)
⠀
Приготування:
1️⃣ Помістіть насіння льону в миску з 2 ст. л. води. Добре перемішайте і відкладіть для того, щоб згустити.
2️⃣ Наріжте крупно половину мигдалю - ця частина буде використовуватися для покриття печива - а іншу половину подрібніть подрібніше в блендері або ножем
3️⃣ Додайте в лляну суміш кленовий сироп, ЕМ апельсина / мандарина, сіль
Добре збийте за допомогою віночка.
Потім додайте мигдальне борошно і дрібно подрібнений мигдаль.
Змішайте всі інгредієнти разом, щоб у вас вийшло липке тісто.
4️⃣ Розігрійте духовку до 175°
5️⃣ Розділіть тісто на 12 шматочків однакового розміру.
Розкачайте кожну порцію тіста мокрими руками між долонями рук, а потім злегка втисніть в нього крупно нарізаний мигдаль, з двох сторін.
6️⃣ Помістіть печиво на викладену пергаментом форму для випічки.
Випікайте близько 20 хвилин.
Вийміть з духовки і дайте печиву повністю охолонути перед зануренням в шоколад.
7️⃣ Повільно розтопіть шоколад на водяній бані. Занурте половинку кожного печива в шоколад і помістіть на тарілку, щоб він затвердів.
⠀
Смачного!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Спеціально для OGO.ua Катерина МарченкоПереглядів: 1444Інші статті рубрики:
Попередження про ожеледицю на Рівненщині
На дорогах області очікується ожеледиця, що відповідає 1-му рівню небезпечності (жовтому).
переглядів: 169
Неприємні думки та емоційна вразливість: астропрогноз на завтра
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 14 січня.
переглядів: 254
Ефективний спосіб позбутися тріщин на п'ятах
Чи не кожна жінка зіштовхується із проблемою сухих та потрісканих п'ят.
переглядів: 220
Неймовірно смачний рецепт домашніх котлет з картоплі: готуємо для сім'ї
Приготувати картопляні котлети можна дуже швидко. Ця страва не вимагає великих зусиль та коштів, але при цьому вражає своїм смаком.
переглядів: 987
Уряд виділив додаткові 5 млрд грн на «Зимову єПідтримку»: що це означає для українців
Сьогодні Уряд спрямував з резервного фонду держбюджету додаткові 5 млрд грн на реалізацію програми «Зимова єПідтримка».
переглядів: 256