Ми у Facebook
25.08.2021, 19:00

Торт на сковорідці - такого ви точно не куштували

Готуємо торт на сковороді за 30 хвилин. Десерт, приготувавши який, ви точно не пожалкуєте.
Тобі знадобиться:

Борошно - 260 гр.
Цукор - 200 гр.
Сода - 1 ч.л.
Оцет - 0.5 ч.л.
Розпушувач - 10 гр.
Какао - 10 гр.
Яйця - 2 шт.
Олія - ​​50 мл.
Молоко - 130 мл.
Окріп - 100 мл.

Крем:

Сметана ~ 630 гр.
Цукор ~ 200 гр.
Ваніль / ванільний цукор - за смаком

Етапи приготування:

1️⃣. У глибокій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, какао, розпушувач, цукор.

2️⃣. Потім яйця, молоко (кімнатної темп.), Окріп і гасимо соду в оцті. Все добре збиваємо.

3️⃣. Заливаємо тісто (як млинцеве) на сковорідку і смажимо на середньому вогні, під кришкою до готовності, з двох сторін. Виходить 10-12 коржів.

4️⃣. Для крему просто змішайте сметану з цукром. Змащуємо кожен корж кремом і не забуваємо про бортики.

5️⃣. Прикрашаємо подрібненими волоськими горіхами. Торт можна їсти відразу, він швидко просочується кремом і стає дуже м'яким і ніжним.





На правах реклами