Ми у Facebook
28.08.2021, 11:35

Відома співачка закликає рівнян підтримати Марш за права тварин

Співачка ONUKA закликає підтримати Марш за права тварин, який відбудеться 5 вересня, о 12:00 у Рівному. Акцію влаштовують активісти руху UAnimals та небайдужі мешканці міста Рівного.
Учасники Маршу пройдуть містом з конкретними вимогами до влади, аби полегшити життя тваринам.

Зокрема, активісти вимагають заборонити використання тварин у цирках та дельфінаріях, для жебракування і фотопослуг; заборонити притравичні станції і хутрові ферми; відмовитися від використання живих тварин для експериментів; припинити програми масового вбивства безпритульних тварин у містах.

Окрім цього – розвивати реабілітацію тварин і центрів утримання тварин, що постраждали від людини та її діяльності; припинити діяльність догхантерів, внести диких тварин природного ареалу України, що знаходяться на межі зникнення, до Червоної книги України; чітко визначити право власності на тварину й позбавляти його в результаті жорстокого поводження для забезпечення відповідальності власників. А також – сприяти створенню зоополіції та запровадження в Україні дієвої системи контролю і покарання за жорстоке поводження з тваринами.


На площі буде проведено збір допомоги для СЦ в Рівному та ЦА «Надія на дім» у Здолбунові.

-корм для собак та котів
-повідки та нашийники

Всеукраїнський марш за права тварин стартуватиме на вул. Соборній 6, біля Покровського Собору. Марш за тварин проводиться з дотриманням усіх карантинних норм.

За детальною інформацією звертайтеся за телефонами:

0967258245 Юлія Кирильчук-Кухар
0974935096 Анастасія Панасюк
0671153535 Алла Лосік






На правах реклами