Ми у Facebook
08.09.2021, 12:21

На Рівненщині підірвалися тітка і племінник

Спроба розпиляти боєприпас для тітки та її племінника, закінчилася для обох травмами та кримінальною відповідальністю.
Близько 20 години вчора, сьомого вересня, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до лікарні з множинними вогнепальними пораненнями доставлені двоє жителів села Моквин.




Tілесні ушкодження потерпілі отримали на подвір’ї за місцем проживання через розрив патрона до крупнокаліберної стрілецької зброї (12,7×108 мм). Родичі намагалися розпиляти його болгаркою.

У 71-річної жінки медики попередньо діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні поранення тіла.

А її 54-річний племінник із тяжкими травмами наразі без свідомості перебуває у реанімації.



Слідчі відділення поліції №4 (м. Березне) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за фактом незаконного поводження з бойовими припасами чи вибуховими речовинами за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Жінка пояснила, що боєприпас вона знайшла у лісі орієнтовно місяць тому. А вчора вирішили зробити деталь до побутового пристрою.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, мешканець Рівненщини проведе сім років за ґратами за вбивство матері. На Рівненщині у меліоративному каналі знайшли мертвого чоловіка





На правах реклами